FC Groningen treft in Norg FC Eindhoven

23 juli 2019

FC Groningen speelt vanavond, dinsdag 23 juli, in Norg tegen FC Eindhoven. Het oefenduel op het terrein van VV GOMOS begint om 19.00 uur. Toegangskaarten zijn vanaf 17.00 uur verkrijgbaar aan de kassa’s van het sportpark aan de Schapendrift 7.

Het wordt voor de ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs de achtste oefening in aanloop naar de start van het Eredivisie-seizoen 2019/2020. In vijf van de voorgaande wedstrijden hielden de keepers van FC Groningen de nul. In de twee overige oefenduels moest de Trots van het Noorden respectievelijk één en twee tegendoelpunten incasseren, hetgeen direct ook resulteerde in twee remises. De FC bleef tijdens de oefencampagne tot dusver nog ongeslagen.

FC Groningen verbleef in week drie van de voorbereiding in Norg, waar het dagelijks trainde op het sportpark van VV GOMOS.

Trainerswissel
Tegenstander FC Eindhoven wisselde eind vorige week, tijdens de voorbereiding, van hoofdtrainer. De Brabantse club, die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie, schoof assistent-trainer Ernie Brandts naar voren als eindverantwoordelijke na het vertrek van David Nascimento als hoofdtrainer van FC Eindhoven. De ploeg verblijft momenteel voor een trainingskamp in het Overijsselse Delden.

FC Eindhoven speelde in aanloop naar het seizoen 2019/2020 tot nu toe vijf oefenwedstrijden. De Brabantse formatie verloor twee keer van Belgische tegenstanders en afgelopen zaterdag ging de ploeg met 2-0 ten onder tegen een andere Eredivisionist: VVV-Venlo, dat dit seizoen onder leiding staat van voormalig FC Groningen-trainer Robert Maaskant.

Spandoek Norg

Laatste nieuws