FC Groningen Store twee dagen dicht webshop onbereikbaar

27 juni 2022

De FC Groningen Store is deze week op dinsdag en woensdag gesloten. De webshop is in ieder geval woensdag en mogelijk donderdag niet bereikbaar. Oorzaak van de sluiting is het integreren van een vernieuwde webshop en een wijziging in het voorraadsysteem. De ticketshop is wel de gehele week bereikbaar. 

FC Groningen stapt deze week over naar een vernieuwde webshop. Deze webshop moet onder meer het gebruiksgemak voor de FC-supporter verbeteren. Vanwege het integreren van de vernieuwde webshop is de shop woensdag en mogelijk donderdag niet bereikbaar en kunnen er geen online bestellingen worden gedaan. Mocht de overgang van oude naar nieuwe situatie sneller gaan dan vooraf verwacht, zal de webshop eerder weer bereikbaar zijn. FC Groningen zal hierover de supporters informeren op haar communicatiekanalen.  
 
Om te zorgen dat de voorraad up to date is, zal de FC Groningen Store in Euroborg dinsdag en woensdag gesloten zijn. Naast een nieuwe webshop stapt de Trots van het Noorden ook over op een ander voorraadsysteem.
 
De ticketshop van FC Groningen is wel bereikbaar. De club heeft afgelopen weekend de vrije verkoop van seizoenkaarten hervat. Een seizoenkaart is eenvoudig aan te schaffen via tickets.fcgroningen.nl.  

Laatste nieuws