string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen steunt ambitieuze ondernemende Noorderlingen.

Woensdag 20 oktober 2021 om 16:00

FC Groningen gelooft in de combinatie van talent en aanpakken. De Noorderlingen bezit deze combinatie optimaal. De ambitieuze groep studenten werkt onder begeleiding van professionals hard aan de groei van hun bedrijf of business idee.

De Noorderlingen is een programma voor ambitieuze studenten met een eigen onderneming. Gedurende dit programma wordt onder begeleiding van professionals écht gewerkt aan de bedrijven of business ideeën van de studenten. Het is opgestart door NHL Stenden en De Hanzehogeschool, waar ook studenten van andere hogescholen welkom zijn.
 
Talentontwikkeling is een zeer belangrijk thema bij FC Groningen. Het is een breder domein dan voetbal alleen. Talenten herkennen, erkennen, waarderen en begeleiden in hun ontwikkeling is een dagelijkse taak van de club. De FC helpt talentvolle, jonge ondernemers graag verder. De Trots van het Noorden steunt de Noorderlingen dan ook al jaren. 

IMG_20191120_142630

In 2013 ging de eerste lichting Noorderlingen van start. Inmiddels zijn er ruim driehonderd alumni en zestig aangesloten partners en coaches. In de tweede week van september is de zestiende editie gestart. De enorm enthousiaste groep van 31 ondernemende studenten is afkomstig van uiteenlopende opleidingen met verschillende achtergronden. Zij stellen zich graag aan u voor. Klik hier om kennis te maken met de huidige lichting Noorderlingen.

Nu de Noorderlingen ook fysiek weer bij elkaar mogen komen gaat de ontwikkeling van hun bedrijf in stroomversnelling. De enthousiastelingen pakken samen zaken op en er ontstaan inspirerende gebeurtenissen. Ook 25 november komt de groep jonge ondernemers samen, in Euroborg hebben zij een sportief ondernemersontbijt gepland staan.
 
De Trots van het Noorden dient graag als verbinder voor deze ambitieuze ondernemers en de FC Groningen Business Club. Schroom vooral niet om contact met de Noorderlingen op te nemen om businessmogelijkheden- en kansen te bespreken. 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’