FC Groningen steekt ouderen hart onder de riem

7 april 2020 / vandaag

Alle bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen in de provincie Groningen – in totaal zo’n 6.300 mensen – ontvangen deze week van FC Groningen een zakje paaseieren. De Trots van het Noorden steekt hiermee een hart onder de riem bij alle senioren die, door de maatregelen rondom het coronavirus, geen bezoek meer kunnen ontvangen.

De Paasdagen komen er aan en juist in deze tijd wil FC Groningen laten zien dat de club de ouderen in Groningen niet uit het oog verliest. De zakjes met paaseieren worden gevuld door medewerkers van de Trots van het Noorden en in de loop van deze week bezorgd bij alle verpleeg- en verzorgingshuizen in de provincie Groningen. Het personeel van deze instellingen zal vervolgens de zakjes uitdelen aan alle bewoners.

Samen
De paaseieren worden aangeboden door alle medewerkers van FC Groningen, dus het kantoorpersoneel, de spelers en stafleden. De paaseieren worden rondgebracht met de spelersbus die beschikbaar wordt gesteld door Drenthe Tours, op hun beurt weer ondersteund door supporters die onder de noemer Noordtribune Helpt ook al in actie komen voor de Voedselbank in Groningen. Uiteraard wordt er bij de levering van de paaseieren rekening gehouden met de maatregelen, die momenteel gelden in de gehele samenleving.

PHOTO-2020-04-07-15-54-43
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws