string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen sluit overeenkomst met Openindex.

Dinsdag 17 juli 2012 om 13:39

De website van FC Groningen is sinds enkele maanden voorzien van de zoekmachine van Openindex. Na een succesvolle pilot is FC Groningen een overeenkomst aangegaan met het Groningse bedrijf.

De internetsite van FC Groningen bevat een enorm archief met nieuwsberichten vanaf de promotie van de club in 2000 tot heden. Die informatie was tot voorkort uitsluitend te doorzoeken op datum. Door de samenwerking met Openindex is zowel de website van de club als die van de online Fanshop, inmiddels geïndexeerd en prima te doorzoeken op trefwoord.
Bron van informatie
Sinds de start van de pilot in april zijn ruim 20.000 zoekopdrachten uitgevoerd via http://www.fcgroningen.nl/home/zoeken/ en in de maand juni ruim 4.500. De website van FC Groningen is in één klap de meest waardevolle bron van informatie over de recente historie van de club.
Op basis van de overzichten van ingegeven trefwoorden kan de club bovendien inspelen op de behoefte aan informatie en het beter vindbaar maken van de informatie die reeds op de website aanwezig is. Zo is de optie agenda uitgebreid met informatie over het speelschema, krijgen vacatures een betere plek en zal de eigen pagina van Jong FC Groningen terugkeren.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’