FC Groningen Presentatiegids 2020/2021 verschenen

29 oktober 2020 / vandaag

De jaarlijkse presentatiegids van FC Groningen is afgelopen week verschenen. Alle geledingen binnen de Trots van het Noorden presenteren zich in het 156 pagina’s tellende magazine. De Presentatiegids 2020/2021 wordt komende week verstuurd naar zakelijke relaties van de club, leden van de Supportersvereniging FC Groningen en is vanaf vandaag te koop in de Fanshop. 

Het magazine kwam dit jaar iets later uit dan gebruikelijk vanwege het verlengde transferwindow deze zomer. In de presentatiegids is alle informatie te vinden over de club. Van FC Groningen onder-12 tot het eerste elftal of het commerciële team. Uiteraard is er aandacht voor het Amateurconvenant, Kids United, de activiteiten van FC Groningen Trainen als een Prof en de doelstelling van de maatschappelijke stichting van de club.
 
Het 156 pagina’s tellende magazine wordt komende week thuisbezorgd bij alle leden van de Supportersvereniging FC Groningen die daarbij ook hun lidmaatschapspas voor dit seizoen ontvangen. Supporters die geen presentatiegids ontvangen, kunnen deze kopen in de Fanshop voor €3,95. De Fanshop is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
 
De FC Groningen Presentatiegids 2020/2021 is een eigen uitgave van de club en is gemaakt in samenwerking met sponsorrelaties Kijf & Witte grafische vormgeving in Leek en Scholma Print & Media in Bedum.    

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws