FC Groningen ‘Snack Tribune’ vandaag weer open!

11 juni 2020 / vandaag

De 'Snack Tibune' gaat vanmiddag weer open! Meer van 1.000 supporters genoten vorige week tijdens de start van het initiatief van FC Groningen Horeca van een terugkeer in het stadion. Ook de komende dagen kunnen supporters op de tribune in het Hitachi Capital Mobility Stadion genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het veld. Op de videoschermen worden doelpunten uit het verleden laten zien. De 'Snack Tribune' is van donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur geopend! 

snack tribune uitzicht

FC Groningen Horeca probeert met het openen van de ‘Snack Tribune’ de voetbalbeleving, die FC-supporters al zo lang moeten missen, enigszins terug te krijgen. Vanaf vorige week is het mogelijk van donderdag tot en met zondag om patat, snacks en drinken te bestellen in het Hitachi Capital Mobility Stadion en dit op de tribune te consumeren. FC Groningen Horeca verwelkomde in de eerste week ruim 1.000 gasten en de positieve reacties waren overweldigend. Veel supporters hebben FC Groningen ontzettend gemist en waren blij weer even terug te zijn in het stadion. 
 
Een hapje eten en ondertussen een goed gesprek met vrienden of familie over FC Groningen. Het kan weer met uitzicht op het veld! Op de videoschermen van het Hitachi Capital Mobility Stadion draaien beelden van diverse mooie momenten uit de historie van de club. 
 
De gast komt binnen via ingang 1, geeft de bestelling door en haalt deze op bij de horeca-unit, neemt plaats op de tribune en dient bij vertrek het stadion via ingang 2 weer te verlaten. Op de tribune is een beperkt aantal plekken beschikbaar om te zitten waarbij de maatregel van 1,5 meter onderlinge afstand altijd in acht wordt genomen. Bestelling en betaling – enkel via PIN – is direct bij binnenkomst.
 
Er is een ruim assortiment verkrijgbaar met patat en verschillende snacks. Uiteraard mag de Groningse eierbal niet ontbreken. Er wordt bier verkocht aan bezoekers boven de 18 jaar en tevens is er fris of mineraalwater. In samenwerking met Begeman’s Retro Food is er een ijskar aanwezig met overheerlijk schepijs.
 
Kun je vandaag niet komen? Geen probleem! De ‘Snack Tribune’ van donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur geopend. Reserveren is niet nodig. 

prijslijst
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws