FC Groningen ondersteunt supportersinitiatief

19 maart 2020 / vandaag

Supporters van FC Groningen gaan zich vanaf vrijdagavond 20 maart inzetten voor mensen in de regio die hulp nodig hebben. Het initiatief ‘Noordtribune Helpt’ wordt financieel en logistiek van harte ondersteund door de Trots van het Noorden. Donaties om de kosten te dekken, zijn van harte welkom. Er is een online formulier geopend om hulpvragen aan te kunnen melden.

FC Groningen heeft een eerste donatie van 1.000 euro ter beschikking gesteld en daarnaast twee busjes die normaal gesproken worden gebruikt om de spelers uit de regio van huis naar het TopsportZorgCentrum en hun school te vervoeren. De busjes staan 24 uur per dag en zeven dagen in de week ter beschikking van het initiatief Noordtribune Helpt.

Werkwijze
Kunt u hulp gebruiken of kent u iemand die hulp kan gebruiken bij boodschappen of andere dringende zaken? Ga dan naar de website www.noordtribunegroningen.nl en vul daar de vraag in, zodat de supporters telefonisch contact kunnen leggen.

Voor de veiligheid van iedereen wordt fysiek contact gemeden. Geld voor boodschappen kan worden betaald via een Tikkie of kan worden overgemaakt. De bezorging gebeurt eveneens contactloos. Een gift doen om de benzine en eventuele overige kosten te dekken, kan eveneens via www.noordtribunegroningen.nl.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws