string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen on Tour: voetbalplezier in de herfstvakantie.

Vrijdag 11 oktober 2019 om 13:25

Groningen organiseert ook dit jaar in de herfstvakantie de FC Groningen on Tour voetbaldagen. Gedurende de vakantieweek worden er voetbaldagen georganiseerd in Winschoten, Stadskanaal, Hoogezand en Groningen. Geef je nu op en doe mee met een gezellige en leerzame FC Groningen on Tour voetbaldag!

FC-Groningen-on-tour-herfstvakantie-2019 aankondiging

Tijdens een FC Groningen on Tour voetbaldag wordt er getraind als een echte FC Groningen Prof, met ditmaal het thema ‘Omschakelen’. De FC Groningen on Tour voetbaldagen is voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar. Iedereen, ongeacht positie of spelniveau, kan zich aanmelden.
 
De trainers van FC Groningen helpen je graag en geven tips om je te ontwikkelen als speler/speelster. In de ochtend wordt getraind met verschillende oefenvormen. Hierna volgt een sportlunch en in de middag trainen we in circuit- en partijvormen. Kortom een hele dag, van 9.30 uur tot 15.30 uur, lekker voetballen en trainen. Je voelt je een echte profvoetballer voor een dag.
 
Naast de voetbaldag ontvangen de deelnemers twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Willem II van zondag 3 november (aftrap 14.30 uur), een certificaat van deelname en de sportlunch.

FC Groningen on Tour is deze herfstvakantie bij:
-vv Bato Winschoten (maandag 21 oktober)
-sc Stadskanaal (woensdag 23 oktober)
-vv Hoogezand (donderdag 24 oktober)
-vv Helpman (vrijdag 25 oktober)

Bij vv Helpman is het zelfs een speciale meiden-editie. Meiden tot en met 16 jaar kunnen zich opgeven voor deze dag vol voetbal en FC Groningen!

Meer weten of aanmelden? Klik op deze link

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’