string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen on Tour: kom voetballen in de herfstvakantie!

Dinsdag 22 oktober 2019 om 17:08

FC Groningen is on Tour deze herfstvakantie. Na een zeer succesvolle voetbaldag in Winschoten op de velden van VV BATO wordt er morgen (woensdag) nog getraind in Stadskanaal en later deze week in Hoogezand en Groningen. Tijdens FC Groningen on Tour beleef je een leuke en leerzame voetbaldag met vriendjes en vriendinnen.

bato3

Tijdens een FC Groningen on Tour voetbaldag wordt er getraind als een echte FC Groningen prof, met ditmaal het thema ‘Omschakelen’. De FC Groningen on Tour voetbaldagen is voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar. Iedereen, ongeacht positie of spelniveau, kan zich bij FC Groningen aanmelden.
 
De FC-karavaan staat morgen (woensdag) in Stadskanaal, donderdag reist FC Groningen on Tour richting Hoogezand en vrijdag staat op de velden van VV Helpman in Groningen zelfs een speciale Girls Only trainingsdag op het programma. Enthousiaste meiden kunnen op die dag hun voetbalkwaliteiten laten zien, maar zijn uiteraard ook welkom op één van de andere dagen. De trainers van FC Groningen begroeten je graag op één van de FC Groningen on Tour voetbaldagen.
 
Voor de laatste trainingsdagen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heb je nog niks te doen? Kom deze vakantie dan lekker voetballen bij FC Groningen! Klik op deze link of onderstaande banner om te kijken of je nog op tijd bent. FC Groningen on Tour is één van de vele voetbalactiviteiten die de club organiseert. Houd deze website en de social mediakanalen van de club in de gaten om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden!

FC-Groningen-on-tour-herfstvakantie-2019-online-aankondiging

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’