string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen On Tour gaat gewoon door; meld je nu nog aan!

Zaterdag 03 oktober 2020 om 08:00

De geplande activiteiten van FC Groningen On Tour zijn volledig coronaproof en gaan gewoon door. Onder leiding van gedreven trainers van de Trots van het Noorden wordt op verschillende dagen in de Herfstvakantie een volledige dag getraind als een echte prof. Een voetbalactiviteit voor kinderen van alle voetbalniveaus en een absoluut hoogtepunt in de vakantie. Aanmelden kan nog steeds!

FC Groningen On Tour is één van de vele voetbalactiviteiten van de club in het kader van ‘FC Groningen Trainen als een Prof.’ Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden voor één van de komende FC Groningen On Tour voetbaldagen. De Trots van het Noorden komt in de herfstvakantie langs in Opende, Assen en Appingedam, ook wordt er een dag On Tour georganiseerd in de stad Groningen. Op alle locaties zijn goede afspraken gemaakt om de activiteit coronaproof te laten verlopen. Helaas is het voor ouders en andere belangstellenden vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid niet mogelijk om langs het veld te blijven kijken. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van de kantine op de sportparken.
 
Deelnemers voelen zich in een dag van 9.30 uur tot 15.30 uur een echte prof. Ze leren voetballen als hun FC-helden en maken kennis met de trainingsmethodes van FC Groningen. Er wordt ingezet op ontwikkeling en de FC-trainers geven gerichte tips om te werken aan de voetbalskills. Uiteraard wordt er ook veel voetbalplezier gemaakt.

Een dag bestaat uit twee intensieve trainingen met tussendoor een gezamenlijke sportlunch. De groepen waarin wordt getraind bestaan uit maximaal 12 kinderen, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Aan het einde van de dag ontvangen alle deelnemers een officieel certificaat en een FC-gadget. Meld je nu aan voor de leukste dag in de komende herfstvakantie via: https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/ontour
 
Data FC Groningen On tour
Dinsdag 13 oktober vv Opende
Woensdag 14 oktober Velocitas 1897 (Groningen)
Donderdag 15 oktober ACV Assen
Vrijdag 16 oktober DVC Appingedam

 

On Tour 2

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard