FC Groningen On Tour actie zit erop!

3 augustus 2021

De FC Groningen On Tour zit erop. De acht weken durende campagne als dank aan alle seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen (2020/2021) voor de steun in de afgelopen maanden is afgesloten. Wekenlang zijn medewerkers van FC Groningen, vrijwilligers en supportersvertegenwoordigers op pad geweest om persoonlijk een brief en een presentje te overhandigen aan de trouwe achterban.

on tour campagne

Duizenden seizoenkaarthouders zijn huis-aan-huis bezocht, waarbij zij uit handen van clubvertegenwoordigers een uniek ‘Samen naar de Grote Markt’ T-shirt ontvingen en een brief ondertekend door de directie van FC Groningen.

Enorme klus
In de wetenschap dat er voor zo’n 12.500 seizoenkaarthouders een pakket klaar lag, was dit vanzelfsprekend een enorme klus. “Hoewel we een heel eind zijn gekomen, is het helaas niet gelukt bij iedereen persoonlijk het T-shirt en de brief te bezorgen,” vertelt supporterscoördinator Matthias Mulder. “De reacties die wij bij de bezoeken aan supporters hebben ontvangen, waren hartverwarmend. We kregen prachtige verhalen te horen, anekdotes werden spontaan opgelepeld en er waren vooral heel veel blije en enthousiaste gezichten aan de deuren. Onze Tour was heel dankbaar om te doen, omdat we van heel dichtbij hebben kunnen ervaren hoe groot de betrokkenheid van onze achterban is en hoe intens er wordt meegeleefd met de club.”

Hoewel dus duizenden seizoenkaarthouders zijn bezocht, pakketten door de brievenbus zijn gestopt op het moment dat mensen niet thuis waren en er ook poststukken zijn verstuurd, bestaat de kans dat nog niet iedere seizoenkaarthouder een T-shirt en brief heeft ontvangen. Als dit het geval is, kun je dit formulier invullen en krijg je het aandenken alsnog thuis bezorgd. Seizoenkaarthouders die geen shirt hebben ontvangen kunnen tot en met zaterdag 21 augustus reageren.
 
Jubileumduel
Vrijdag 6 augustus sluit FC Groningen de oefencampagne ter voorbereiding op het seizoen 2021/2022 af met een thuiswedstrijd tegen FC Venezia. Dit oefenduel in Euroborg begint om 18.30 uur en is gratis te bezoeken voor seizoenkaarthouders, mits in het bezit van een e-ticket. Tevens is er losse kaartverkoop voor het testduel met de Italiaanse club uit de Serie A.

Op zaterdag 21 augustus spelen we in ons jubileumjaar onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Om 21.00 uur is FC Utrecht de tegenstander in Euroborg. Net als 50 jaar geleden, toen na de oprichting van FC Groningen in de Eredivisie FC Utrecht eveneens de eerste tegenstander was.

Website-fcgot_1920x1080 (1)

Laatste nieuws