FC Groningen nu ook te vinden op TikTok

13 oktober 2020 / vandaag

FC Groningen heeft vandaag het officiële TikTok-account van de club gelanceerd. De Trots van het Noorden kreeg daarbij hulp van niemand minder dan de Groningse influencer TikTok Tammo die met een videoaankondiging het officiële startsein gaf.

FC Groningen scoort de laatste seizoenen uitstekend op social media. De club staat in de subtop van Nederland als het gaat om aantal volgers en groeide de afgelopen maanden hard op populaire platforms als Instagram en YouTube. Op het populaire TikTok had de club tot aan vandaag nog geen officieel account. Maar nu wel! De Trots van het Noorden is op TikTok te vinden onder de naam @FCGroningen.
 
Op het TikTok-account van FC Groningen zal de club dagelijks leuke content plaatsen geschikt voor kinderen en jongeren. Denk hierbij aan goals, voetbalacties om na te doen of bijzondere momenten uit trainingen en wedstrijden.

Tiktok2

FC Groningen is op meerdere platforms actief. De club tikt op Instagram bijna de 100.000 volgers aan. Op Facebook staat het aantal mensen dat de club volgt op bijna 110.000 terwijl op Twitter het aantal richting 85.000 groeit. De abonnees op het YouTube-kanaal van de club zit op bijna 17.500 terwijl op het zakelijke platform Linkedin ruim 9.700 mensen de berichten van FC Groningen volgen. Ook is de Trots van het Noorden actief op Snapchat (gebruikersnaam: fcgroningen1971) met ruim 17.300 volgers en is onlangs een partnership voor drie seizoenen aangegaan met het nieuwe internationale onlineplatform IQONIQ. Deze gloednieuwe app, geheel gericht op sport en entertainment komt nog deze herfst beschikbaar voor download.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws