string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen nog twee keer naar Friesland.

Dinsdag 29 oktober 2019 om 10:46

FC Groningen zal na het bezoek aan Heerenveen, van afgelopen zondag, vandaag en morgen nog tweemaal op bezoek gaan in de provincie Friesland. Een combinatieteam speelt vanavond, dinsdag 29 oktober, een oefenduel met ONS Sneek. En morgen, woensdag 30 oktober, wordt door het eerste elftal de TOTO KNVB-bekerwedstrijd bij Harkemase Boys gespeeld.

Dinsdagavond om 19.30 uur wordt er bij zaterdag-derdedivisionist ONS Sneek afgetrapt door een combinatieteam van FC Groningen onder-19, aangevuld met enkele spelers uit de eerste selectie van de club. De toegang bij deze wedstrijd in Sneek is gratis.

Cupduel
Woensdag 30 oktober om 19.45 uur is de aanvang bij Harkemase Boys tegen FC Groningen in de eerste hoofdronde van de TOTO KNVB Beker. Inzet is een plek bij de laatste-32 van het toernooi, dat in 2015 door de Trots van het Noorden werd gewonnen.

Sander van der Eijk is woensdagavond de scheidsrechter bij het duel tussen huidige nummer vier van de Zaterdag Derde Divisie en de nummer 11 van de Eredivisie. Arbiter Van der Eijk zal worden geassisteerd door Patrick Inia en Dyon Fikkert. Vierde official is Wouter Wiersma. In deze fase van het bekertoernooi is er geen VAR aanwezig.

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard