string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen Nederlagentoernooi.

Woensdag 08 augustus 2012 om 16:49

Afgelopen maand hebben clubs die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant de mogelijkheid gekregen deel te nemen aan het Nederlagentoernooi van FC Groningen. Deze actie is met veel enthousiasme ontvangen en binnen enkele dagen was het wedstrijdschema compleet.

Het schema ziet er voor RVO FC Groningen/Cambuur A1 als volgt uit:
Dinsdag 4 september 2012: Rood Zwart Baflo
Dinsdag 2 oktober 2012: Viboa
Dinsdag 6 november 2012: v.v. Musselkanaal
Dinsdag 4 december 2012: Achilles 1894
Dinsdag 5 februari 2013: HZVV
Dinsdag 5 maart 2013: v.v. Valthermond
Dinsdag 19 maart 2013: v.v. Gieten
Dinsdag 2 april 2013: OKVC
De ploeg met het beste resultaat tegen het vlaggenschip van de jeugdopleiding wordt uitgenodigd voor een competitiewedstrijd van het eerste elftal  in Euroborg. Ook wint de betreffende vereniging een voetbalclinic voor haar eigen jeugdleden. Alle deelnemers ontvangen bovendien de ‘Meer dan voetbal’-bal voor de bijdrage aan de Stichting FC Groningen in de Maatschappij.
Nieuwe partners
De afgelopen twee maanden zijn maar liefst zeven nieuwe clubs partner geworden van het Amateurconvenant FC Groningen. Het betreft GSVV The Knickerbockers, CSVH, vv SPW, KZC’08, DZOH, HZVV en Fit Boys. In het vervolg ontvangen deze clubs, samen met de meer dan 160 andere aangesloten amateurverenigingen, nieuwsbrieven en acties die uitgezet worden.
In de nieuwsbrief van september wordt bekend gemaakt welke wedstrijden in het aankomende seizoen in Euroborg tegen een gereduceerd groepstarief bezocht kunnen worden door leden van aangesloten amateurclubs. Ook zal eind september de Amateurgids uitkomen. Deze presentatiegids zit boordevol wetenswaardigheden over de aangesloten verenigingen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’