string(9) "claudebot"

FC Groningen Nederlagentoernooi: volgeboekt.

Dinsdag 17 juli 2012 om 15:13

Vanaf september zullen acht clubs, aangesloten bij het Amateurconvenant, de strijd aanbinden met RVO FC Groningen/Cambuur A1 in het Nederlagentoernooi van FC Groningen.

Een mooie mogelijkheid om met uw vereniging te spelen tegen het A1 elftal van FC Groningen! De ploeg met het beste resultaat, wordt uitgenodigd voor een competitiewedstrijd van het eerste elftal in Stadion Euroborg. Ook wint de vereniging met de meest positieve uitslag een voetbalclinic voor haar eigen jeugdleden. De betreffende wedstrijd krijgt extra aandacht op de website van FC Groningen! Daarnaast bieden we de vereniging kosteloos een programmaboekje aan.
Afgelopen seizoen is het vlaggenschip van de Regionale Voetbal Opleiding in de Nike A-junioren Eredivisie op een keurige negende plek geëindigd. Het team van trainer Paul Raveneau herbergt een groot aantal jeugdspelers die ooit begonnen zijn bij een amateurvereniging in Noord-Nederland. Graag laat FC Groningen zich zien in de regio en bieden we clubs de mogelijkheid een wedstrijd in kader van het Nederlagentoernooi te spelen op het eigen sportcomplex.
Voorwaarden
De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdagavond om 19.00 uur op het sportcomplex van de amateurclub. Het betreft het eerste elftal. Het niveau waarop wordt gespeeld is van ondergeschikt belang. Kosten van deelname aan het FC Groningen Nederlagentoernooi zijn 300 euro. Dit bedrag komt grotendeels ten goede aan stichting FC Groningen in de Maatschappij. Onder de vlag van deze stichting zijn alle groene goede doelen en maatschappelijke projecten ondergebracht (voor meer informatie zie: http://www.fcgroningen.nl/home/maatschappelijk). Als blijk van waardering ontvangt u de ‘meer dan voetbal’-bal voor de bijdrage aan Stichting FC Groningen in de Maatschappij.
De speeldata zijn:
Dinsdag 4 september 2012
Dinsdag 2 oktober 2012
Dinsdag 6 november 2012
Dinsdag 4 december 2012
Dinsdag 5 februari 2013
Dinsdag 5 maart 2013
Dinsdag 19 maart 2013
Dinsdag 2 april 2013
Aanmelden is inmiddels niet meer mogelijk. Er hebben zich reeds acht clubs aangemeld. Deze acht deelnemers worden door ons opgepakt en verwerkt in de jaarkalender. In de wintermaanden kiezen we uiteraard voor verenigingen met kunstgrasvelden.
Voor meer informatie over het Amateurconvenant van FC Groningen kunt u contact opnemen met Niek Hollewand (niekhollewand@fcgroningen.nl).

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’