string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen lanceert E-Boxx.

Vrijdag 18 januari 2013 om 09:28

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht (aftrap 12.30 uur) zal FC Groningen zondag opnieuw een nieuw innovatief initiatief presenteren. Dan wordt namelijk de E-Boxx officieel in gebruik genomen.

Na de eerder door FC Groningen bedachte succesvolle formules van de Vastgoed Lounge en Energy Valley Topclub komen in deze sociëteit bedrijven samen, die zich bezig houden met internet, media en marketing. Wat zijn de effecten van e-commerce? Wat is de veranderende rol van radio, televisie en gedrukte media? Wat is een trend en wat is een hype? En: hoe kan de landelijke – en steeds meer internationale – actieradius van de Noordelijke internetbedrijven nóg meer worden verbonden met de Noordelijke gemeenschap?
Rond deze vragen en uitdagingen hebben een aantal bedrijven en organisaties in dit werkveld in Euroborg een inspirerend, nieuw concept – eigentijds designed door Addie Rozema – neergezet: de E-Boxx. Een inspiratielounge waar bedrijven en organisaties, die te maken hebben met marketing, communicatie, web, e-commerce en trends, rond de thuiswedstrijden van FC Groningen een inspirerend podium vinden.
FC Groningen Museum
Bijzonder is tevens dat in de E-Boxx ook het virtuele FC Groningen Museum wordt gehuisvest, dit in samenwerking met het Noorderpoort.
De officiële opening is tevens een vooruitblik op de programmering in de E-Boxx en heeft als thema: ‘Communicatie, gekker moet het niet worden’ en wordt ingeleid door Kees Toering (programmamanager Radio 2 en bedenker van de Top2000), Pieter Sijpersma (hoofdredacteur Dagblad van het Noorden), Hilde Roothart (trendwatcher – oprichter Trendslator Amsterdam) en Wilfred Genee (tv-presentator van Voetbal International). Gesprekleider zondag is Erik Hogeboom, nieuwe media specialist van RTV Noord.
Kijk voor meer informatie ook op de speciale website: www.e-boxx.nl

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard