string(9) "claudebot"

FC Groningen klaar voor terugreis naar Eelde.

Vrijdag 02 oktober 2015 om 11:03

Vrijdagochtend om 11.00 uur lokale tijd (12.00 uur NL-tijd) zal de selectie en staf en de rest van het reisgezelschap vanaf Porto met vlucht EN530 terugvliegen naar Groningen Airport Eelde.

Vanochtend werden de sponsors, personeel, vrijwilligers, pers, selectie en staf per bus vervoerd van het hotel in Braga naar het vliegveld in Porto. Een rit van zo’n driekwart. Na een vlucht van circa drie uur is de landing rond 15.00 uur gepland in Eelde.
De eerste selectie zal vervolgens direct doorrijden naar het trainingsveld om een uitlooptraining af te werken. Zaterdagmiddag, 3 oktober, om 14.30 uur is op Corpus den Hoorn de laatste training in de voorbereiding op Vitesse-FC Groningen.
Voor de wedstrijd van zondagmiddag in Arnhem is duidelijk dat Rasmus Lindgren door zijn enkelblessure niet inzetbaar is. De selectie van achttien spelers zal vandaag en morgen worden samengesteld op basis van de fitheid en inzetbaarheid van de overige spelers.
In de loop van vanmiddag zal op deze site nog een vooruitblik worden geplaatst met trainer Erwin van de Looi die vooruit zal kijken naar de komende wedstrijd in de Eredivisie. Zondagmiddag om 14.30 uur wordt er afgetrapt in het Gelredome. Het duel staat onder leiding van Björn Kuipers.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus