string(9) "claudebot"

FC Groningen Journaal verkrijgbaar in Fanshop.

Vrijdag 04 september 2009 om 09:40

Vanaf vandaag is de eerste editie van het FC Groningen Journaal 2009/2010 verkrijgbaar in de Fanshop van FC Groningen in Euroborg. De nieuwste editie van de eigen FC-krant bevat onder meer interviews met de laatste aanwinsten van de club.

Zo is te lezen over de nieuwelingen Thomas Enevoldsen en Morten Nordstrand. Daarnaast ging het FC-journaal op kraamvisite bij Gibril Sankoh en Brian van Loo, bracht Ondrej Svejdik een bezoek aan het Groninger Museum en komt ook Nicklas Pedersen aan het woord in een interview.

Naast de vaste rubrieken is te lezen wat Ron Jans vindt van de start van het seizoen, ging Gonzalo Garcia kijken bij de proloog van de Vuelta in Assen en Fredrik Stenman op het TT-circuit in Assen. Ook is te lezen over FC Groningen TV en Oranje Nassau. Verder is er aandacht voor Mike Zonneveld, A1-trainer Paul Raveneau, Serhat Koç, Jong FC Groningen, de Junior Club, Joost Marsman (IOS) in Euroborg.

Kortom, weer 48 pagina’s vol lezenswaardige artikelen in het FC Groningen Journaal. Vanaf nu te verkrijgen in de Fanshop van FC Groningen in Euroborg. Geopend op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur, behalve op maandag (vanaf 13.00 uur). Donderdagavond open tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’