FC Groningen Journaal maart nu online te lezen

19 maart 2020 / vandaag

De eerste editie van het FC Groningen Journaal in 2020 is vanaf heden online te lezen via deze website. De krant is halverwege maart huis-aan-huis verspreid in de gemeente Groningen in een oplage van ruim 71.000 exemplaren en staat boordevol interessante interviews en achtergrondartikelen. 

In de promotiekrant van de club staan diverse spelersinterviews. Zo vertelt middenvelder Azor Matusiwa een bijzonder verhaal over zijn jeugd, was de route naar het profvoetbal voor Sam Schreck niet eenvoudig en is er een familie-interview met de gebroeders Van Kaam. Ook is er een kennismaking te lezen met verdediger Görkem Can.

Daarnaast vertelt hoofd opleiding Peter Jeltema over de herindeling van de opleiding, laat performance analist Maxim Wouters zien welke taken bij zijn werk horen en wordt Thomas Poll geïnterviewd over zijn razendsnelle ontwikkeling van de laatste maanden. Tevens geeft de krant inzicht in het nieuwe commerciële plan van de club en is er een artikel over het werk van de servicemedewerkers. 

Diverse van bovenstaande verhalen verschijnen de komende tijd als artikel op onze website. De gehele krant is nu alvast online te lezen via de volgende link:
https://view.publitas.com/db/fc-groningen-journaal-maart-2020/

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws