FC Groningen gelijk in oefenduel met IJsselmeervogels.

Dinsdag 15 oktober 2019 om 23:02

Een combinatieteam van FC Groningen heeft dinsdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen IJsselmeervogels. In Spakenburg was het bij rust 1-0 voor de thuisploeg. Romano Postema tekende tien minuten voor het einde van de wedstrijd voor de eindstand: 1-1.

In het oefenduel kwamen zes spelers uit de eerste selectie in actie en daarnaast spelers van de onder-19-selectie van FC Groningen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een treffer van Ahmed El Azzouti.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Romano Postema gelijk: 1-1. Afgelopen vrijdag was de FC-aanvaller nog gedebuteerd voor Oranje onder-18.

Jan de Boer, Tapmahoe Sopacua, Pim Betzema (61’ Milan de Koe), Leonel Miguel, Thomas Poll (71’ Oussama El Azzouzi), Nicklas Strunck, Daniël van Kaam, Ayoub Haddad (46’ Joël van Kaam), Joel Asoro, Romano Postema, Thijs Dallinga.
Rest bank: Thom van Rotterdam en

Scores: 39’ El Azzouti 1-0, 81’ Postema 1-1.