FC Groningen gaat On Tour in de meivakantie

6 april 2022

FC Groningen gaat in de meivakantie weer On Tour. Op maandag 25 april én de week van 2 mei geven FC-trainers professionele trainingen op liefst 11 verschillende sportparken in het achterland. Vorige edities waren een groot succes en al veel kinderen hebben kennis kunnen maken met de trainingsmethoden van de FC. Wil jij leren passen en aannemen als Laros Duarte? Meld je nu aan voor FC Groningen On Tour en beleef gegarandeerd de leukste dag van de vakantie! 

Tijdens FC Groningen On Tour kunnen kinderen tussen de zes en veertien jaar oud één dag trainen als een prof en leren ze voetballen als hun idolen van de FC. Elke vakantie staat er een inspirerend voetbalthema centraal. Deze keer is dat passen en aannemen als Laros Duarte! Je leert hoe je de bal het best kunt aannemen en ontwikkelt verschillende pass- en trapvaardigheden. De professionele en gemotiveerde trainers van de Trots van het Noorden maken daarbij gebruik van oefenvormen die ook in de Opleiding worden gedaan.  
  
Op donderdag 5 mei is er een speciale Girls Only editie bij vv Gorecht. Natuurlijk zijn alle sportieve meiden ook van harte welkom op andere locaties.  On Tour wordt hét hoogtepunt van de vakantie en er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om er bij te zijn. FC Groningen komt voor deze editie namelijk naar maar liefst elf locaties: vv Siddeburen (alleen voor leden, aanmelden kan via de vereniging), Harkemase Boys, sv de Heracliden, vv Noordster, VAKO (Vries), FC Grootegast, SJO Feanstars, vv Waskemeer, ACV Assen en dus vv Gorecht voor de Girls Only editie. Ook wordt er een training verzorgd op Corpus den Hoorn, het eigen sportpark van FC Groningen. 
 
Deelnemers krijgen een hele dag (van 09:30 tot 15:30 uur) training van gediplomeerde trainers van de Trots van het Noorden. Daarnaast ontvangen de kinderen een officieel certificaat en twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Sparta. Deelname aan de FC Groningen-quiz en een gezonde sportlunch zijn ook inbegrepen bij de prijs van €42,50.
 
Ben jij tussen de zes en veertien jaar oud en wil je in de meivakantie trainen als een prof? Meld je dan nu aan voor FC Groningen On Tour bij jou in de buurt en beleef een fantastische voetbaldag! https://www.fcgroningen.nl/ontour

FCG OT - uiting

Laatste nieuws