string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen Facebook-fotoboek verkrijgbaar.

Donderdag 21 augustus 2014 om 16:40

FC Groningen is met bijna 64.000 likes één van de meest succesvolle Nederlandse voetbalclubs op Facebook. Dagelijks worden er middels verschillende status-updates nieuwsberichten en foto’s gedeeld.

De populairste foto’s van het afgelopen succesvolle seizoen zijn nu verkrijgbaar in een speciaal fotoboek. FC Groningen is hiervoor een samenwerking aangegaan met het bedrijf ReSnap.
Herbeleven
In het afgelopen, voor FC Groningen succesvolle, seizoen werden er duizenden foto’s geplaatst op de officiële Facebookpagina van de Trots van het Noorden. In samenwerking met het Gelderse bedrijf ReSnap heeft FC Groningen een fotoboek gerealiseerd met de, op Facebook, meest populaire foto’s van het afgelopen seizoen. Met dit fotoboek kan de supporter alle hoogtepunten nogmaals herbeleven. Het FC Groningen Facebook-fotoboek is te bestellen via onderstaande link.
Waar de clubwebsite voornamelijk een nieuwswaardig en informatief karakter heeft, geeft FC Groningen supporters via Facebook een uniek kijkje achter de schermen. Exclusieve foto’s worden gedeeld en succesmomenten worden samen met de fans gevierd. In het afgelopen seizoen is het aantal likes op de Facebookpagina van FC Groningen bijna verdrievoudigd.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard