TOTO en FC Groningen introduceren TOTO Rugdekking om risico’s te beperken

4 september 2022

Dit seizoen introduceren FC Groningen en partner TOTO het programma TOTO Rugdekking. Een programma om meespelen met TOTO leuk te houden en de risico’s van gokken bespreekbaar te maken

Key-FCG_LOGO kleiner

TOTO en FC Groningen zijn sinds 2020 partners van elkaar. FC Groningen vindt het belangrijk dat spelers van gokspellen goed worden geïnformeerd over de risico’s van gokken. De FC en TOTO zien dit als hun gezamenlijke verantwoordelijkheid. Sinds het opengaan van de online kansspelmarkt is  het aanbod breder en is live inzetten op wedstrijden één van de mogelijkheden. Uitdagend voor spelers, maar er kleven ook risico’s aan. En meespelen moet wel leuk blijven voor iedereen.

TOTO Rugdekking
Met TOTO Rugdekking willen TOTO en FC Groningen via diverse activiteiten bijdragen aan een veilige spelomgeving voor deelnemers aan sportweddenschappen. Rugdekking informeert supporters met concrete tips en tools, waarmee we samen het spel leuk houden. Zodat spelers zelf de rust kunnen bewaren, of kunnen ingrijpen als het fanatisme de overhand krijgt en het dreigt fout te gaan bij een ander. 
 
In samenwerking met FC Groningen worden TOTO-uitingen en content ingezet om verantwoord spelen onder de aandacht te brengen. De risico’s van fanatiek gokken worden bespreekbaar gemaakt, waardoor de kennis hierover wordt vergroot onder FC-supporters. TOTO Rugdekking biedt handvatten, tips en zelftests en  Ook worden er sessies over verantwoord spelen georganiseerd, onder andere voor supporters.
 
Voetbal en TOTO zijn al sinds 1957 verbonden. Met TOTO Rugdekking blijft het gokken op voetbalwedstrijden leuk voor iedereen die meespeelt. 

Laatste nieuws