string(9) "claudebot"

FC Groningen en Essent op zoek naar Wapperaars.

Donderdag 21 februari 2013 om 13:19

Staat jouw team straks ook samen met de voetballers van FC Groningen op het veld in stadion Euroborg?

Essent en FC Groningen zijn op zoek naar Wapperaars uit B-, C-, D- en E-teams om FC Groningen te steunen tijdens hun wedstrijden in Euroborg. Geef je nu op en misschien staat jouw team straks wel het Essent-shirt te wapperen op de middencirkel in een bomvol Euroborg. Na afloop nodigen we je dan uit om samen met je teamgenoten de wedstrijd te bekijken.
Essent Wapperaars
Leiders, trainers en/of coaches van B, C, D en E teams waarvan de clubs onderdeel uitmaken van het Amateurconvenant met FC Groningen hebben de mogelijkheid om hun team op te geven voor deze fantastische belevenis.
Het winnende team wordt door Essent uitgekozen en mag met maximaal 20 voetballiefhebbers een wedstrijd bezoeken. Voorafgaand aan de wedstrijd mogen zij op het veld staan om in een bomvol Euroborg met het middencirkel-shirt van Essent te wapperen.
Bovendien mag elk team (maximaal) 5 begeleiders meenemen. Voorwaarde is wel dat deze meerderjarig zijn.

Hoe wordt jouw team Essent Wapperaar?
Het enige wat je hoeft te doen is jouw team (B, C, D of E team) op te geven als Wapperaar. Uit alle inschrijvingen worden er vier teams met de leukste motivatie gekozen om te mogen wapperen tijdens een van de thuiswedstrijden van FC Groningen.
Wanneer en waar?
Essent en FC Groningen zoeken Wapperaars voor de volgende thuiswedstrijden:
– Vrijdag 8 maart  tegen NAC Breda (aanvang 20.00 uur)
– Zondag 17 maart tegen FC Twente (aanvang 16.30 uur)
– Zondag 7 april tegen SC Heerenveen (aanvang 12.30 uur)
– zaterdag 20 april tegen ADO Den Haag (aanvang; 18.45 uur)
Op de wedstrijddag wordt het team enkele uren voor de wedstrijd verwacht in de Euroborg, om eerst te oefenen. Er is voldoende tijd om even rond te kijken en misschien zelfs al een glimp op te vangen van de spelers! Dat jouw team een geweldige dag zal beleven, dat staat vast! Welk voetbalteam uit de regio droomt hier nou niet van?
Amateurconvenant FC Groningen
Het Amateurconvenant van FC Groningen telt 184 deelnemende amateurverenigingen: van Ameland tot aan Hoogeveen en van Veelerveen tot aan Harkema. Speciaal aan deze amateurverenigingen biedt Essent de mogelijkheid om een of meerdere van haar jeugdteams op te geven om kans te maken om Essent Wapperaar te worden bij een van de thuiswedstrijden van FC Groningen in stadion Euroborg!
Klik op onderstaande link om jouw team aan te melden:

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’