FC Groningen en daar-om.nl slaan handen ineen wat betreft online marketing

27 mei 2022

FC Groningen is op het gebied van online marketing een samenwerking aangegaan met het Groningse bedrijf daar-om.nl. De Trots is achter de schermen druk bezig met het realiseren van een nieuwe website en webshop. Beide online platforms gaan in de loop van het komende seizoen live en worden ontwikkeld door Qlic. Online marketingbureau daar-om.nl gaat zorgen voor een optimalisatie van de vindbaarheid van de vernieuwde site en zal fungeren als sparringpartner van de club. 

_MG_7954

Daar-om.nl  is een full service online marketingbureau dat is gericht op bedrijven en partijen die inzetten op groei. Als lid van de B2B-skybox is daar-om.nl al jaren aanwezig binnen het zakelijk netwerk van FC Groningen. Webdeveloper Qlic behoort tot dezelfde groep ondernemers die is gevestigd in de B2B-skybox in Euroborg.
 
Senior Online Marketeer van FC Groningen Joep Berkenbosch is blij met de samenwerking van de club met daar-om.nl. Het contract tussen beide partijen is ook in het seizoen 2022/2023 van kracht. “Daar-om.nl is een goede bekende binnen de club en heeft aangetoond kwalitatief uitstekend werk te verzorgen. Online marketing is een belangrijk middel op weg naar groei waarin vele specialismes bestaan. Deze specialisten heeft daar-om.nl in huis en door de samenwerking heeft FC Groningen een meer dan geschikte sparringpartner gevonden op het gebied van online marketing. We kunnen gebruikmaken van de kennis en kunde van echte experts die onze club verder gaan helpen in online groei. Ook hebben Qlic en daar-om.nl aangetoond goed te kunnen samenwerken waardoor een optimaal online resultaat kan worden behaald.”
 
Daar-om.nl is een Gronings bedrijf en eigenaar Wolter van der Weide is trots dat zijn onderneming gaat samenwerken met de club waar hij vroeger als supporter op de tribune stond. De Groninger is ervan overtuigd dat daar-om.nl belangrijke meerwaarde kan zijn voor de online vindbaarheid van de FC en haar campagnes.

“FC Groningen is een sterk merk in (Noord-) Nederland waar je als voetballiefhebber en online marketeer graag voor wilt werken. Op strategisch niveau kunnen we meedenken, onze creativiteit kunnen we in deze samenwerking kwijt en natuurlijk willen we graag een vol stadion dus daar ligt ook een leuke uitdaging. Vanaf het nieuwe seizoen zullen we maandelijks aan de slag gaan met de gebruiksvriendelijkheid van de website door een aantal testen te doen. We zullen de vindbaarheid optimaliseren en FC Groningen voorzien van strategie op de verschillende online media die ingezet kan worden.” 

Net als FC Groningen zet daar-om.nl volop in op groei en talentontwikkeling. Waar talenten bij de Trots van het Noorden zowel op als naast het veld groeien, heeft daar-om.nl het project ‘het neefje van’ opgericht. Het Neefje van bestaat uit talentvolle studenten die direct aan de slag kunnen en bedrijven verder kunnen helpen op alle facetten van online marketing. 

Klik op de link voor meer informatie over daar-om.nl 

_MG_7964

Laatste nieuws