FC Groningen-DNA centraal in groen-witte strijdwijze

5 januari 2021 / vandaag

Samen knokken voor iedere meter, spelen met passie voor de club. Met opgestroopte mouwen de tegenstander onder druk zetten en aanpakken. Het zit allemaal verpakt in het FC Groningen-DNA waaruit de club een speelwijze heeft gedestilleerd. Of beter gezegd; een strijdwijze voor de komende jaren, die is beschreven in het nieuwe beleidsplan. Het doel: samen naar de Grote Markt. Dé plek waar FC Groningen successen viert met Stad en Ommeland. Op jacht naar nieuwe Europese avonturen. De Trots van het Noorden presenteert het nieuwe beleidsplan 2020-2025 op dinsdag 12 januari 2021. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus geeft in onderstaande video alvast een korte uitleg over de beoogde strijdwijze van FC Groningen

Binnen de opgestelde strijdwijze wil FC Groningen wedstrijden winnen door samen een gevarieerde, intensieve manier van vooruit spelen te hanteren. De FC-strijdwijze staat voor dynamiek, tempo, agressiviteit en beweging. Door optimaal gebruik te maken van de topfaciliteiten in het TopsportZorgCentrum en het Hitachi Capital Mobility Stadion wordt – in combinatie met de kennis, die aanwezig is bij specialisten – gewerkt aan het creëren van de juiste (fysieke) voorwaarden om binnen deze strijdwijze optimale prestaties te kunnen leveren.

drukzetten Ajax

De strijdwijze waarin het FC Groningen-DNA centraal staat, is één van de belangrijkste onderdelen van het vier pijlers tellende nieuwe beleidsplan 2020-2025, dat de club volgende week dinsdag, 12 januari 2021, zal presenteren aan supporters en sponsors. Dit doet de Trots van het Noorden in samenwerking met de NDC Mediagroep. De speciale uitzending is online te volgen via de diverse communicatiekanalen van de club en haar mediapartner. Naast de online platforms is de presentatie van het beleidsplan ook live te live zien op Podium TV, op de kabel te vinden bij Ziggo (kanaal 35), Kabelnoord (19), SKVeendam (19) en Caiway (39).
 
Meld je nu gratis aan voor de onlinesessie van dinsdag 12 januari 19.30 uur via de volgende link.

nieuwjaarsreeptie-1
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws