FC Groningen breidt selectie uit met eSporter Nick den Hamer

28 november 2017

Nick den Hamer wordt toegevoegd aan het eSports-team van FC Groningen. De 19-jarige eSporter is afkomstig uit Eelde, gaat fungeren als tweede eSporter naast Absalom Warkor en zal FC Groningen vertegenwoordigen in de tweede seizoenshelft van de eDivisie.

De eDivisie is een initiatief van de Eredivisie CV in samenwerking met de 18 Eredivisieclubs, EA SPORTS™, Endemol Shine Nederland en wordt uitgezonden door FOX Sports. Dit seizoen worden dubbel zoveel wedstrijden gespeeld: in twee competitiehelften van elk 17 speelrondes en een play-off wordt gestreden om de landstitel. De eDivisie wordt zowel op de PlayStation 4 (eerste helft) als Xbox One (tweede helft) gespeeld.

Absalom Warkor
Momenteel speelt Absalom Warkor de eerste competitiehelft. Zijn prestaties zijn onder meer te volgen via YouTube en FOX sports. Nick den Hamer is zich nu met eSports-partner Bundled aan het voorbereiden op de tweede competitiehelft. Absalom gaat zich na de jaarwisseling meer focussen op het maken van content, het organiseren van eSports-evenementen en ondertussen ook zijn jongere collega Nick begeleiden.
 
Ontwikkelingen
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelen van eSports FC Groningen? Volg dan de Twitter-, Twitch- en Instagrampagina van eSports FC Groningen.

Foto-esporter-Nick-4
Avatar-FC-Groningen-E-Divisie

Laatste nieuws