string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen aanwezig bij Bedrijven Contact Dagen Drenthe.

Dinsdag 12 april 2011 om 14:37

In de 326ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de uitwedstrijd tegen Ajax, meldt hij de aanwezigheid van FC Groningen bij de Bedrijven Contact Dagen Drenthe en benoemt hij de diverse activiteiten van de komende week.

“Ondanks de 2-0 nederlaag tegen Ajax konden we afgelopen zondag met opgeheven hoofd de ArenA verlaten. Met name de tweede helft hebben wij de titelkandidaat uit Amsterdam meer dan goed partij geboden en als wij dat niveau de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie ook weten te halen, kan er nog een mooi slot van de competitie volgen. Zaterdagavond spelen we uit tegen Vitesse en bij winst zijn we praktisch zeker van deelname aan de play-offs – de neergelegde sportieve doelstelling voor dit seizoen – en mogen we bovendien aanspraak blijven houden op de vierde plaats op de ranglijst, die goed is voor directe plaatsing voor Europees voetbal.”
Jong FC Groningen
“Jong FC Groningen heeft gisteravond (maandag – red.) voor zo’n tweeduizend toeschouwers in Euroborg gedaan wat het moest doen om als tweede te eindigen in de Eredivisie Beloften. De 2-1 overwinning op Jong FC Twente maakte dat de ploeg van trainer Dick Lukkien inmiddels 43 punten heeft, met nog twee competitieduels te gaan. Dit puntenaantal is een record voor een Beloftenteam van FC Groningen. Een uitstekende prestatie! Of Jong FC Groningen daadwerkelijk als tweede zal eindigen, achter kampioen PSV, wordt tijdens de laatste twee speelronden duidelijk. De tweede plek wordt momenteel namelijk gedeeld met Jong Heracles Almelo.”
Zakelijk netwerk
“Vandaag en morgen (dinsdag en woensdag – red.) zal de commerciële afdeling aanwezig zijn op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe in de TT Hall Assen. Het zakelijk netwerk van FC Groningen breidt zich meer en meer uit en daarom willen wij ook vertegenwoordigd zijn op het grootste netwerkevenement van Drenthe. Wij hebben in navolging van de Groningse beurs in Martiniplaza ook in Assen een heus FC Groningen Plein tijdens de contactdagen. Indien u naar Assen komt, wordt u van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan onze stand.”
Partners
“FC Groningen wordt tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe vergezeld door de volgende partners: Argo Schoonmaakbedrijf BV, Baskwadraat, Bedrijfsuitje Groningen, Bos Incasso, BO3; Bureau voor Opleiding en Ontwikkeling in het Onderwijs, Centercom Buitenreclame, DAS,  Doe Een Wens Stichting Nederland, Euroborg Horeca B.V., Great Pianos Groningen, FC Groningen Media, FC Groningen Organisatiebureau, Fivelingo, Fonville Schoonmaakbedrijven, Joy Bedrijfskleding, Koelgroep Dorenbos, Noordlease, Preventief Veiligheidsdiensten B.V., Prima Personeel, Schomaker Mannenmode, Scholma Grafimedia Groep, Wensink Noord en WM Veenstra Repro-Kantoor-Druk.”
FC Groningen Junior Club
“In december deden vele kinderen mee aan de actie ‘Strooigoed’ van de FC Groningen Junior Club. De opbrengst ging naar Doe Een Wens Stichting Nederland. Een aantal kinderen won bij die actie een Meet & Greet met de eerste selectie. Morgenmiddag (woensdag – red.) mogen zij deelnemen aan de spelerslunch. Samen met alle spelers van het eerste elftal, die ’s ochtends en ’s middags trainen, nemen de kinderen plaats in het restaurant van Euroborg en krijgen ze een echte sportmaaltijd voorgeschoteld.”
“In de namiddag is er ook weer een C1000 clinic. Vanaf 17.30 uur zullen de eerste selectiespelers Tim Sparv en Jeroen Veldmate en Steffen Bakker, keeper van Jong FC Groningen, aanwezig zijn bij v.v. Gorecht in Haren.”
Martini Ziekenhuis
“Donderdagmiddag zullen Koen van de Laak en ondergetekende in gesprek gaan met patiënten van het Martini Ziekenhuis. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur zijn wij aanwezig in de speciale FC Groningen-skybox op de vijfde etage van het ziekenhuis. Patiënten en hun bezoek kunnen dan alle vragen aan ons stellen, die zij over de FC hebben. Bestuurslid Paul van der Wijk van het Martini Ziekenhuis, zal ons ontvangen.”
“FC Groningen schonk de skybox in oktober 2008, met belangrijke bijdragen van de gemeente Groningen en de KNVB. De ruimte kent een afmeting van circa 70 m2. De skybox, ingericht met dertig stoelen, een bank, drie grote beeldschermen, een voetbalspel en een leestafel, leent zich ook als forumruimte voor bijvoorbeeld bijeenkomsten over sport en gezondheid.”
Zaalvoetbaltoernooi
“Donderdagavond vindt de tweede avond plaats van de zesde editie van het Hattrick’s Club Zaalvoetbaltoernooi. Twee weken terug was de eerste avond. Per avond nemen er 16 teams deel. Onze Hattrick’s Trimclub organiseert dit toernooi onder het motto Voetbal, Zaken en Plezier. De wedstrijden worden, net als in voorgaande jaren, gespeeld in het Sportcentrum Leek, aanvang vanaf 19.00 uur.”
CVVB
“Vrijdagavond is er een sponsoravond van de Club van 100 van CVVB in Bedum. Onder leiding van voormalig sportjournalist Dick Heuvelman, die onder andere nog actief is voor het Dagblad van het Noorden, is er een forum met aan tafel ex-directeur van de KNVB Henk Kesler en ondergetekende. Tijdens de avond zal er aandacht zijn voor Doe Een Wens Stichting Nederland. De jeugdafdeling van CVVB heeft voor deze stichting, die maatschappelijk partner van FC Groningen is, in de maand maart al diverse acties gehouden voor Doe Een Wens.”
Eurovoetbal
“Het duurt nog even, maar toch willen wij u via deze weg alvast wijzen op Eurovoetbal. Op zaterdag 11 juni opent Gasterra Eurovoetbal in samenwerking met de FC Groningen Junior Club het 35ste toernooi in Euroborg. Gasterra Eurovoetbal en de FC Groningen Junior Club hebben op die dag een middagvullend programma samengesteld. Er zullen tal van activiteiten zijn. Zo is er op het voorplein van Euroborg een speciaal op kinderen gerichte markt en zijn er diverse attracties zoals springkussens en stropdasje schieten.”
“Daarnaast is er in het stadion een mascotterun en trapt het Eurovoetbaltoernooi af met twee topwedstrijden: FC Groningen/Cambuur tegen het Braziliaanse Botafogo en sc Heerenveen/Emmen tegen Sporting Portugal. Voorafgaand aan de wedstrijden van Eurovoetbal staat er een spetterend optreden gepland van de populaire meidengroep Djumbo. Leden van de Junior Club kunnen via de site van de Junior Club een gratis kaart aanvragen. Zie voor meer informatie www.fcgroningenjuniorclub.nl!”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’