FC Groningen 2 op eigen veld onderuit tegen Heracles.

Maandag 24 februari 2020 om 17:35

FC Groningen 2 heeft maandagmiddag op Sportpark Corpus den Hoorn met 2-1 verloren van Heracles Almelo 2. De ruststand was 0-0. Sam Schreck bepaalde na ruim een uur de eindstand op 1-2. FC Groningen 2 is met 11 punten uit zes wedstrijden de nummer 2 van de ranglijst in Poule A van de Reservecompetitie Voorjaar.

200224EOA5831

Bij FC Groningen was aanvoerder Mike te Wierik de oudste en meest ervaren speler in de selectie en viel de rest van de basiself in de categorie ‘onder-21’. Bij Heracles Almelo stond slechts één speler aan de aftrap met een geboortejaar in de 21ste eeuw.

In de eerste helft kreeg FC Groningen 2 te maken met het uitvallen van Görkem Can. Doelpunten vielen er niet in de eerste helft. In de eerste tien minuten van de tweede helft waren Teun Bijleveld en Adrian Szöke trefzeker voor de Almelose gasten. Na ruim een uur bepaalde Sam Schreck de eindstand op 1-2.