string(9) "claudebot"

FC Groningen – AZ is uitverkocht; kom op tijd naar Euroborg!

Zaterdag 17 mei 2014 om 00:20

De wedstrijd FC Groningen – AZ is compleet uitverkocht. Zaterdagochtend ging in de FanCorner de laatste kaart over de toonbank. Sinds vrijdag waren er voor de Tonny van Leeuwen Tribune al geen kaarten meer verkrijgbaar.

Zondagmiddag om 15.00 uur gaat Euroborg open. In verband met de enorme drukte en de controle van veel losse tickets in plaats van seizoenkaarten, dient iedereen extra vroeg te komen om onnodige wachtrijen te voorkomen.
Supporters die reeds bestelde kaarten dienen af te halen, wordt dringend geadviseerd dit zaterdag 17 mei overdag te doen in de FanCorner (open tot 17.00 uur). Op zondag 18 mei blijven de kassa’s gesloten en opent de infokassa bij Ingang 2 om 15.00 uur.
Ook Euroborg opent de poorten om 15.00 uur. Er zal vanaf 15.00 uur ook een Horecaplein bij Ingang 1 worden geopend. Klik voor meer informatie over parkeren en pendelbussen op onderstaande link.
Huldiging
Na afloop van de warming-up, rond 16.20 uur, zal op het veld afscheid worden genomen van Krisztian Adorjan die na zondag terugkeert naar Liverpool FC, waarvan hij dit seizoen werd gehuurd. Vervolgens zal FC Groningen D2, de ongeslagen kampioen van de Tweede Divisie F, worden gehuldigd door niemand minder dan Piet Fransen. Om 16.30 uur is de aftrap bij FC Groningen – AZ.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

24 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus