string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC-gezelschap aangekomen in Braga.

Woensdag 30 september 2015 om 17:08

De selectie, staf en de rest van het reisgezelschap is vanmiddag om 13.00 uur lokale tijd aangekomen op het vliegveld van Porto. Na een busreis van ruim een halfuur waren selectie en staf rond 14.30 uur in het Melia Braga Hotel. Vanavond om 19.00 uur Portugese tijd is de persconferentie met trainer Erwin van de Looi en aanvaller Michael de Leeuw. Een uur later begint de openbare training van ongeveer een uur in het Estadio Municipal.

Rond 11.20 uur Nederlandse tijd steeg vlucht 529 van de Poolse maatschappij Enter Air vanaf Groningen Airport Eelde op voor een vlucht van 160 minuten. Aan boord zaten, behalve spelersgroep en staf, ook de commissarissen, personeelsleden en vrijwilligers van FC Groningen, een tiental journalisten en daarnaast een groep van ruim zeventig sponsors.
Deze Europese reis wordt verzorgd door Sportstadion.nl. Na een prima vlucht werden alle passagiers in vier bussen van Porto naar Braga vervoerd en werd er ingecheckt in het hotel, waar het gezelschap de komende twee nachten zal verblijven. Vanavond om 19.00 uur lokale tijd is de persconferentie van trainer Erwin van de Looi en aanvoerder Michael de Leeuw in het stadion. Een uur later werken de twintig spelers een training af van circa een uur.
Rond 21.00 uur Nederlandse tijd zal op deze website verslag worden gedaan van de persconferentie. In de loop van vandaag volgt nog een servicebericht voor de 649 die FC Groningen donderdagavond zullen ondersteunen in het bezoekersvak. Vanavond laat volgt nog een verslag van de training die FC Groningen afwerkt in het stadion.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’