string(9) "claudebot"

FC-ers in voorselecties nationale teams.

Woensdag 20 augustus 2014 om 14:20

Hans Hateboer is door de nieuwe bondscoach Adrie Koster opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. Erwin Heidekamp en Keziah Veendorp, spelend in FC Groningen A1, kregen een voorlopige uitnodiging voor de oefenwedstrijden van Oranje onder-18.

De voorselectie van Jong Oranje bestaat uit 35 spelers en wordt later teruggebracht tot de definitieve selectie. De ploeg van Koster speelt begin september een tweetal kwalificatiewedstrijden voor het EK volgend jaar in Tsjechië. Het team dat sinds de zomer onder leiding staat van de nieuwe bondscoach ontvangt op donderdag 4 september Jong Georgië in de Aderlaarshorst in Deventer. Enkele dagen later, op 8 september staat de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Slowakije op het programma. Dit duel wordt afgewerkt in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.
Beide wedstrijden beginnen om 18.30 uur. 
Heidekamp en Veendorp
KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft twee speler van FC Groningen A1 opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje onder-18: keeper Ewin Heidekamp en centrale verdediger Keziah Veendorp. Het nationale jeugdteam speelt een tweetal oefenwedstrijden tegen de Engelse leeftijdsgenoten. Woensdag 3 september staat een wedstrijd gepland in het Leigh Sport Village Stadium te Leigh en dat duel begint om 16.00 uur Nederlandse tijd. De tweede ontmoeting staat twee dagen later op het programma en wordt in het JD Stadium in Bury afgewerkt. Dit duel begint om 20.30 uur Nederlandse tijd.
Roland Baas
Verdediger Roland Baas is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal onder-19 jaar voor de vriendschappelijke interlands tegen Duitsland en Ierland, op respectievelijk 5 en 8 september.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus