Fanshop komende dagen gesloten

12 juli 2021

De FC Groningen Fanshop aan de Boumaboulevard is de komende dagen gesloten. De club is bezig haar shop te verhuizen terug naar het stadion. Aan de linkerkant bij de hoofdingang wordt een shop/Experience gerealiseerd. Door de verhuiswerkzaamheden is de Fanshop de komende week van dinsdag tot en met vrijdag gesloten.

De FC Groningen Fanshop keert terug in stadion Euroborg. De afgelopen jaren was de fanshop gehuisvest op de hoek van de Boumaboulevard in het pand van Alfa College. Op de nieuwe plek van de FC Groningen Fanshop kunnen supporters straks op één en dezelfde plek de geschiedenis van FC Groningen beleven en alle merchandise kopen.

Komende week vindt de verhuizing van de fanshop plaats, waarna de shop volgende week dinsdag haar deuren voor het eerst opent op de nieuwe locatie bij de hoofdingang van het stadion. Het optimaal inrichten van de shop en de FC Groningen Experience is een dermate grote klus dat het wat langer in beslag gaat nemen. Een officiële opening van de vernieuwde winkel en de FC Groningen Experience volgt daarom op een later moment.

Tijdens de verhuisperiode blijft het mogelijk om FC Groningen merchandise in de webshop te bestellen. Houd bij de bestellingen wel rekening met drukte, waardoor het waarschijnlijk is dat de leveringstijd iets langer kan zijn dan u van ons gewend bent.

Laatste nieuws