Fanshop gesloten, webshop wel gewoon open

16 december 2020

De Fanshop van FC Groningen is in verband met de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus in ieder geval gesloten tot en met dinsdag 19 januari 2021. Online blijft het wel mogelijk om FC-artikelen aan te schaffen via de webshop van de Trots van het Noorden.

Supporters die dit jaar nog een FC Groningen-cadeau onder de kerstboom willen hebben liggen, kunnen online 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht in de webshop van FC Groningen. De Trots van het Noorden heeft voor deze periode van het jaar haar assortiment uitgebreid met diverse kerstartikelen als een kersttrui of een kerst-mondmasker.
 
De medewerkers van FC Groningen Merchandise zijn tevens nog altijd druk bezig met het correct verwerken van alle bestellingen die zijn gekomen na de succesvolle Black Friday-actie. Op die dag bood FC Groningen de supporters een unieke kans om een persoonlijk gesigneerd shirt van sterspeler Arjen Robben aan te schaffen. Uiteindelijk kochten ruim 1.500 FC-liefhebbers het shirt van Robben die de aanvaller daags na de geslaagde actie voorzag van een handtekening. Inmiddels zijn ruim de helft van de bestellingen verwerkt en verstuurd. FC Groningen hoopt alle supporters die een gesigneerd shirt hebben besteld voor eind volgende week te hebben voorzien van het prachtige thuisshirt. 

Laatste nieuws