string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Fans van Ivens en Tadic in FCG TV.

Woensdag 27 april 2011 om 11:04

FC Groningen TV heeft deze week een uitgebreid assortiment aan onderwerpen. Van Paaseieren zoeken tot een presentatie van nieuwe aanwinsten en natuurlijk een terugblik op Groningen-NEC.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Twee spelers kregen in het paasweekeinde speciaal bezoek vanuit hun vaderland. Jonas Ivens ontving een vijftigtal fans en voor Dusan Tadic zaten zijn beste vrienden op de tribune in Euroborg.
Terugblik
Tijdens het duel van afgelopen zondag traden de landgenoten Jonas Ivens en Björn Vleminckx tegen elkaar in het strijdperk. FC Groningen TV had speciale aandacht voor dit Belgische onderonsje in de wedstrijd.
Vijftig fans van KV Mechelen bezochten FC Groningen – NEC voor Jonas Ivens en Björn Vleminckx, beiden oud-spelers van KV Mechelen. Ook zij worden in beeld gebracht.
Man of the Match
Dusan Tadic werd afgelopen weekend uitgeroepen tot Man of the Match en is daarmee ook de C1000 FC Groningen Speler van het Jaar van 2010/2011.
Tadic vierde na afloop alvast een bescheiden feestje met zijn beste vrienden, die een weekend waren overgekomen vanuit Servië.
Presentatie
Dan is er een onderwerp over het paaseieren zoeken van de FC Groningen Junior Club met Leandro Bacuna en Jeroen Veldmate.
Tenslotte wordt de blik ook alvast even gericht op het volgende seizoen en is er een nadere kennismakening met de nieuwe aanwinsten Johan Kappelhof en Lorenzo Burnet en hun familieleden die afgelopen vrijdag in Euroborg aanwezig waren.
Te zien
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.10 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.25 uur.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’