FanCorner zaterdag voor Open Dag gesloten

26 juli 2019

De FanCorner van FC Groningen is zaterdag 27 juli gesloten. De FanCorner wordt zowel van binnen als buiten opnieuw bestickerd en klaargemaakt voor de Open Dag, zondag 28 juli. Online artikelen bestellen op de webshop blijft wel gewoon mogelijk. De FanCorner is zondag vanaf 12.00 uur weer geopend. De Open Dag in en rond het Hitachi Capital Mobility Stadion begint een uur later, om 13.00 uur.

Tijdens de Open Dag worden de nieuwe wedstrijdshirts van PUMA seizoen 2019/2020 gepresenteerd. Online zijn de nieuwe shirts van FC Groningen vanaf dinsdag 30 juli te bestellen.
 
Bij de Open Dag van FC Groningen is het zondag mogelijk een uniek kijkje achter de schermen te krijgen bij FC Groningen. Rondom het stadion zijn verschillende activiteiten waaraan jong en oud gratis kunnen deelnemen. Zo wordt er onder meer een eSports Playground ingericht, waar gestreden kan worden tegen eSporter Nick den Hamer van FC Groningen. Daarnaast kan er bij verschillende attracties een balletje worden getrapt. Er is onder meer een interactieve voetbalmuur, pannakooi en footpool aanwezig.
 
Water
Vanwege de warme weersomstandigheden wordt bezoekers gevraagd te zorgen voor drinkflesjes water. Bij alle toiletvoorzieningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion kunnen deze flesjes met water worden bijgevuld. Gezien de verwachte temperaturen wordt een ieder het advies gegeven voldoende water te drinken tijdens de Open Dag. Uiteraard zijn er ook voldoende horecapunten in en om het stadion waar drinken kan worden aangeschaft. Betaling kan contant en per pin.
 
Daarnaast is het belangrijk dat de bezoekers zich goed insmeren en/of beschermende kleding dragen tegen de krachtige zon. Bij (langdurige) onbeschermde blootstelling aan de zon bestaat de kans op huidverbranding.
 
Wegwerkzaamheden ringweg
Bezoekers die met de auto van plan zijn naar de Open Dag te komen, dienen rekening te houden met wegwerkzaamheden en omleidingen. De belangrijkste stremming is de zuidelijke ringweg vanaf het Julianaplein richting het Hitachi Capital Mobility Stadion (richting Hoogezand). Weggebruikers wordt geadviseerd de aangegeven omleidingsroutes te volgen. Kijk voor alle (actuele) verkeersinformatie in en rond de stad Groningen op de website van Groningen Bereikbaar. www.groningenbereikbaar.nl/
 
Programma Open Dag 2019
• 13.00 uur  Start: buitenterrein open en stadion te bezichtigen via stadiontour
• 14.00 uur  Spelerspresentatie (op het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion)
• 14.45 uur  Nieuwe directie beschikbaar voor Q&A's in Supportershome
• 15.00 uur  Spelers tot 16.30 uur verspreid op het buitenterrein voor foto’s en handtekeningen
• 17.00 uur  Einde Open Dag 2019

fancorner ballen2

Laatste nieuws