string(9) "claudebot"

Faber: ‘Niet doortastend genoeg’.

Zondag 29 januari 2017 om 15:09

Trainer Ernest Faber vertelde voor de camera’s van FOX Sports dat hij vond dat FC Groningen zondagmiddag in Friesland ‘niet doortastend genoeg’ was geweest. “Jammer, want we hadden er meer uit kunnen halen,” aldus de FC-oefenmeester.

Ernest Faber: “Je komt hier voor de winst, maar de wedstrijd was behoorlijk in evenwicht. Ik ben wel wat teleurgesteld, want op voorhand verwacht je in zo’n wedstrijd meer goals. We hebben wel goed verdedigend en speelden een degelijke wedstrijd, maar waren niet doortastend genoeg.”

“In de beginfase hebben we aardig wat corners gehad en met onze lengte hadden we daarvan moeten profiteren. Met Reza kregen zij een aardige kans, toen wij stonden te slapen. Voor de rest moeten we wat rustiger zijn voor de goal. Tot de vijf meter was het nog prima, maar daarna niet goed genoeg.”

“Achteraf gezien is het resultaat prima en moeten we tevreden zijn met een punt. Zij staan acht punten boven ons en we hebben laten zien dat we gelijkwaardig zijn, net als vorige week tegen Vitesse. Nu moeten we zorgen dat we meer punten gaan pakken. Wij blijven dat doen op onze manier. Dichtbij elkaar, dan halen we de beste resultaten. Daar hebben we voor gekozen en daaraan zullen we vasthouden.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus