string(9) "claudebot"

Faber: ‘Feyenoord maatje te groot’.

Zaterdag 25 november 2017 om 23:08

Groningen-trainer Ernest Faber en Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst waren het na afloop met elkaar eens. Er kon maar een ploeg aanspraak maken op de overwinning en dat was Feyenoord.

Ernest Faber (FC Groningen): “Het was een terechte overwinning voor Feyenoord. Ze waren vandaag een maatje te groot. Complimenten aan mijn ploeg voor de energie, arbeid en wil. Maar in de beslissende fases waren we niet slim genoeg. Twee keer werden we in de omschakeling verslagen, waar we eerst dus zelf de bal hadden.”

“Het is een basis voor de volgende wedstrijden. Aanvallend en verdedigend moeten we alles nog meer verfijnen. Het was een leerzame wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd en dat is komende zaterdag uit tegen ADO Den Haag. Op deze manier gaan we zeker nog voldoende punten pakken in de komende tijd.”

Van Bronckhorst (Feyenoord): “Ik ben blij dat we weer eens wonnen na vier gelijke spelen. We nemen de overwinning mee naar Rotterdam en de manier waarop daarover kunnen we tevreden zij. De eerste helft was goed, alleen zonder goals. De tweede helft hebben we wel gescoord. We hebben karakter getoond en hadden vandaag misschien ook iets meer geluk dan de voorgaande wedstrijden. De overwinning was verdiend. Op naar de volgende wedstrijd tegen Vitesse.”

20171125EOB7574bronck

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’