string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

F1 Top-toernooien in Assen en Emmen.

Woensdag 15 oktober 2014 om 10:44

Het Amateurconvenant FC Groningen heeft dezer dagen weer diverse activiteiten op de planning staan. Zo zijn er vandaag en morgen, woensdag 15 en donderdag 16 oktober, jeugdtoernooien in Assen en Emmen en is er maandag een bijeenkomst in Euroborg voor alle sportverzorgers en fysiotherapeuten van aangesloten convenantpartners.

Vandaag (woensdag – red.) en donderdag organiseert de Jeugdopleiding van FC Groningen in samenwerking met de convenantpartners FC Assen en DZOH, twee F1 Top-toernooien. Maar liefst 16 F-pupillenteams nemen hieraan deel tijdens deze herfstvakantieperiode in Noord-Nederland.
Naast het bieden van plezier en lekker voetballen in de vakantie, hoopt FC Groningen met deze activiteiten de samenwerking met de amateurclubs verder te versterken. Jeugdtrainers van FC Groningen zijn aanwezig om de voetbalfilosofie van de club te presenteren en in gesprek te gaan over trainingsmethodieken.
Medische bijeenkomst
Maandagavond is in Euroborg een tweede medische bijeenkomst van het Amateurconvenant FC Groningen. Sportverzorgers en fysiotherapeuten van alle convenantpartners kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst, waarbij onder anderen Peter Eppinga en Henk Hagenauw van de medische staf van FC Groningen een workshop zullen verzorgen.

Gerelateerd nieuws.

3 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard