string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Extra korting bij Roda JC-uit.

Dinsdag 09 november 2010 om 17:20

Op zaterdag 27 november 2010 speelt FC Groningen de uitwedstrijd tegen Roda JC. Om zoveel mogelijk supporters te motiveren om FC Groningen te steunen in dit subtopduel, heeft de Supportersvereniging in overleg met FC Groningen en de Groningen Fanatics besloten, om een speciale korting aan te bieden op de entreekaartjes.

Leden van de Supportersvereniging kunnen op de voorverkoopavond voor de FanTour op woensdag 10 november 2010 van 19.30 – 21.00 uur eenmalig een kaartje aanschaffen voor slechts 25 euro in plaats van 28 euro. Een extra korting dus van 3 euro.

Buiten deze voorverkoopavond is de prijs van de FanTour deze keer 31 euro in plaats van de gebruikelijke 34 euro. Er wordt ook korting verleend op de autocombikaarten, die via internet, TicketBox en de FanShop kunnen worden aangeschaft voor slechts 10 euro.
De kaartverkoop die loopt via internet, Ticketbox en de FanShop start zaterdag 13 november 2010. De Supportersvereniging hoopt met dit gebaar dat veel supporters zullen afreizen naar Kerkrade om de FC naar de drie punten te schreeuwen. Zodra de kaartverkoopdetails bekend zijn worden deze uiteraard op de website geplaatst.

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard