Extra aflevering KVM de Podcast met Wouter Gudde

17 februari 2021

Na vier afleveringen over de vier pijlers uit het beleidsplan ‘Samen naar de Grote Markt’ van FC Groningen, komen de makers van de supporterspodcast Kon Veel Minder de Podcast nog met ‘een toegift’. De hosts Maarten Siepel, Wouter Holsappel en Thijs Faber bespreken – als afronding van de serie afleveringen over de beleidspijlers van de Trots van het Noorden – nog openstaande vragen en thema’s met algemeen directeur Wouter Gudde.

KVM Media heeft in de afgelopen weken in samenwerking met FC Groningen vier extra afleveringen van de populaire podcast Kon Veel Minder de Podcast gemaakt. Tijdens deze speciale edities stond telkens één specifieke pijler uit het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’ centraal.
 
Vier beleidspijlers
De eerste van de vier afleveringen ging over de strijdwijze van FC Groningen met technisch directeur Mark-Jan Fledderus en hoofd scouting Wes Beuvink. Daarna volgden nog drie speciale afleveringen van Kon Veel Minder de Podcast, waarin de pijlers ‘Economisch’ ‘Maatschappelijk’ en ‘Evenement’ werden behandeld met gasten vanuit de club.

20210216PODCASTGUDDE013

Omdat na de vier interessante sessies nog vragen van luisteraars open stonden en de podcast-makers nog een algehele afsluiting wensten te maken, werd algemeen directeur Wouter Gudde uitgenodigd om – in een soort van ‘toegift’ – de serie podcasts over het beleidsplan van FC Groningen af te ronden. De afsluitende podcast met Gudde over de beleidspijlers van FC Groningen is hier te beluisteren. Ook de vorige vier thema-afleveringen kunnen daar gevonden worden.
 
Beleidsplan ‘Samen naar de Grote Markt’
Het gehele beleidsplan van FC Groningen 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’ is hier te downloaden en te lezen.

Laatste nieuws