string(9) "claudebot"

Eredivisie Live nu ook beschikbaar via Android App.

Woensdag 02 november 2011 om 14:31

Eredivisie Live heeft zijn mobiele aanbod uitgebreid met een Android App. De introductie gaat bovendien gepaard met een nieuwe release van de iPhone App én met een verdere optimalisatie van de mobiele website m.eredivisielive.nl.

Directeur Media & Marketing van Eredivisie Live, Arno de Jong: “Met de introductie van de Android app is de mobiele portfolio van Eredivisie Live compleet. Met ons uitgebreide aanbod van mobiele diensten heeft de liefhebber Eredivisie Live altijd binnen handbereik. Hiermee geven we opnieuw invulling aan onze filosofie dat het voetbal voor zoveel mogelijk mensen en op alle platforms is te volgen. Of het nu gaat om televisie, internet of de mobiele telefoon: Eredivisie Live is altijd en overal beschikbaar.”
Zowel de Android App als de iPhone App is gratis te downloaden, in respectievelijk Android Market of iTunes Store. Om toegang te verkrijgen tot live wedstrijden (alleen via WiFi verbinding), samenvattingen, doelpunten en interviews is het mogelijk een abonnement (€4,99 per maand) af te sluiten.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus