string(9) "claudebot"

Eredivisie Live biedt kijker unieke beelden.

Woensdag 13 januari 2010 om 12:16

Met ingang van aanstaande zondag 17 januari verrijkt voetbalzender Eredivisie Live zijn aanbod voor de kijker met uniek beeldmateriaal. De verslaggeving rondom de Eredivisie wedstrijden wordt vanaf dan uitgebreid met bijzondere en exclusieve beelden.

Zo zijn er tijdens de rust exclusieve live interviews met een lid van de technische staf te zien en geven de aanvoerders direct na afloop van de wedstrijd op het veld hun eerste reactie voor de camera’s van Eredivisie Live. Extra bijzonder is bovendien dat een groot aantal Eredivisie clubs de kijkers een blik in hun kleedkamer gunnen. Aan de extra interviews werkt ook FC Groningen mee. Een blik in de kleedkamer van FC Groningen zal er dit seizoen nog niet komen. Zoals Ron Jans al eens eerder zei over deze kwestie: “De kleedkamer is het domein van de spelers. De enige reden dat we TV-camera’s zouden toelaten, is een kampioenschap.”
Exclusief
Arno de Jong, directeur Media & Marketing van Eredivisie Live: “Al vanaf het eerste seizoen hebben we duidelijk gezegd: Eredivisie Live is van de clubs en voor de fans. Daar geven veel clubs nu opnieuw een extra invulling aan door voor hun trouwe kijkers deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Met het nieuwe aanbod van exclusieve interviews en zelfs unieke kleedkamerbeelden hopen we ons met de TV zender nog duidelijker te kunnen onderscheiden. De vele voetbalfans die Nederland rijk is zullen merken dat je niet dichterbij het nationale voetbal kunt komen dan op Eredivisie Live.”
Compleet pakket
Eredivisie Live is het eigen live voetbalkanaal van de Eredivisie Clubs en Endemol, voor iedereen in heel Nederland te ontvangen. Van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan met deskundige analyses van Jan van Halst, Jaap Stam, Ruud Gullit, Guus Hiddink en Erwin Koeman. Bovendien is er naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie ook doordeweeks regelmatig veel internationaal live topvoetbal te zien uit de UEFA Europa League, de KNVB Beker en de EK Kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje. Naast de vele live wedstrijden is er op Eredivisie Live ook veel extra’s te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League. De mooiste doelpunten, Club TV, documentaires over de grootste clubs in de wereld, Real Madrid TV en drie keer per week een vers ‘Eredivisie Magazine’ met het laatste nieuws van en over alle clubs. Iedere vrijdag blikken Wilfred Genee en Johan Derksen vooruit op de eerstvolgende Eredivisie speelronde in ‘Doordekken’. En ‘De Ballen’ is het enige echte voetbalprogramma speciaal voor kids!

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

22 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus