Enkelblessure Granqvist, onderzoek bij Jansen

6 juli 2009

Andreas Granqvist is maandagmorgen geblesseerd geraakt aan zijn enkel. Eerste onderzoek wijst uit dat de Zweed zijn enkelbanden heeft gescheurd. Het is nog niet duidelijk hoe lang de centrale verdediger is uitgeschakeld.

Granqvist kwam tijdens de ochtendsessie ongelukkig in botsing tijdens een duel. Onderzoek in het ziekenhuis leerde dat er geen sprake was van een breuk, maar dat de enkelbanden zijn geraakt. “De enkel is nu nog dik”, laat trainer Ron Jans weten. “Pas als de zwellingen in de enkel minder zijn, kan nader worden bekeken hoe groot de schade is. Ik houd er wel rekening mee dat Andreas een poosje uitgeschakeld zal zijn.” Bloed geprikt
Ook Michael Jansen bezocht vandaag (maandag – red.) het ziekenhuis. Bij hem werd er bloed geprikt. De nieuwkomer had sinds vorige week moeite met het herstel na inspanningen. “Eigenlijk heel logisch”, verklaart Jans. “Michael heeft met Cambuur een lang seizoen achter de rug, is daarna voor een medische ingreep nog onder narcose geweest en deed nu al weer volop mee met de voorbereiding bij een nieuwe club. Hij zal even een pas op de plaats moeten maken, het onderzoek hebben we laten doen om dingen uit te sluiten.”

Laatste nieuws