string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Enevoldsen, Granqvist, Matavz en Metaj in FC Groningen TV.

Woensdag 06 april 2011 om 09:58

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week wordt er een kijkje achter de schermen genomen bij de werkzaamheden van Hugo Alves Velame. Verder wordt er een kraambezoek gebracht aan de kersverse vader Shkodran Metaj. Daarnaast een terugblik op de wedstrijd van afgelopen weekend, tegen VVV-Venlo.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Kraamvisite
In de aflevering  van deze week brengt verslaggever Emiel Venema een bezoek aan de familie Metaj. Shkodran en zijn vriendin Lavinia hebben onlangs een dochtertje gekregen: Elivah. Natuurlijk komt FC Groningen TV niet met lege handen.
Uiteraard is er ook een terugblik te zien op de gewonnen competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo, met eigen camerabeelden. Aan het woord komen aanvoerder en doelpuntenmaker Andreas Granqvist en Tim Matavz, de clubtopscorer die afgelopen zondag zijn rentree maakte na een slepende liesblessure. Ook is er een gesprek met Thomas Enevoldsen, die door de supporters via deze website werd verkozen tot C1000 Man of the Match. De Deens international had met dreigende dribbels en twee assists een groot aandeel in de 3-2 thuisoverwinning.
Hugo Alves Velame
Rondom het duel met VVV-Venlo volgde FC Groningen TV Hugo Alves Velame. De oud-speler van de club is niet alleen jeugdtrainer, op wedstrijddagen van het eerste elftal in Euroborg ondersteunt de Braziliaan tevens de commerciële afdeling met allerlei activiteiten en is hij gastheer.
Te zien
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze website: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken via www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.50 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard