Elftal sponsors trapt af voor het goede doel

30 mei 2020

Onder de slogan ‘Elftal trapt af, wie doet er mee?’ heeft een groep van elf relaties van FC Groningen zich verenigd om bij te dragen aan de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. Dit maatschappelijk initiatief, gelanceerd door supporters in samenwerking met FC Groningen, streeft ernaar om 1.000 seizoenkaarten in een fonds te krijgen, die worden verstrekt aan mensen in Stad en Ommeland die onder de armoedegrens leven.

Onlangs startte FC Groningen de campagne ‘Laat ons weer eens juichen’. De opzet hiervan is tweeledig: supporters en sponsors verzoeken af te zien van een tegemoetkoming over het afgelopen seizoen en daarnaast zoveel mogelijk seizoenkaarten voor 2020/2021 te verkopen. Dit alles om FC Groningen zo sterk mogelijk door de coronacrisis te loodsen.
 
Beginkapitaal
Het leidde tot diverse initiatieven onder oud-spelers, supporters en sponsors van de club. Zo kwam Erik Nevland met het idee om de club te helpen met de aanschaf van twee seizoenkaarten en die ter beschikking te stellen aan een goed doel. In samenspraak met de Supportersvereniging FC Groningen ontstond het plan een breed maatschappelijk fonds op te richten.
 
Ook een groep zakenmensen rond de club verenigde zich. Elf zakelijke relaties van de Trots van het Noorden stortten met maar liefst 375 seizoenkaarten een fors beginkapitaal. Onder de slogan ‘Elftal trapt af, wie doet er mee?’ doet de ploeg een oproep aan overige FC-sponsors om dit voorbeeld te volgen en aan te sluiten bij het maatschappelijke initiatief.
 
Opstelling
De opstelling van het elftal sponsorrelaties ziet er als volgt uit:
 
Solide Vastgoed Beheer
Vastgoed Horeca Groningen
Aalbers installatietechniek
Variass
Vastgoed Groningen BV
O Sonhador, Portugese wijnen
Payt
L.P. van der Molen Beheer BV
ABT Wassenaar, ingenieursbureau
Intratuin Winschoten
Pronkjewail Vastgoed Groningen

Kijk hier voor de lijst van donateurs, die tot nu toe zijn geregistreerd en doe ook mee!

logo-stichting

Laatste nieuws