string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Elftal ongewijzigd; Van Nieff terug, Hagenauw haakt af.

Vrijdag 28 maart 2014 om 14:49

FC Groningen won vorig weekend verdiend in Euroborg van Vitesse. De ploeg van hoofdtrainer Erwin van de Looi staat zaterdag voor een nieuwe uitdaging in Eindhoven als het op bezoek gaat bij PSV. De oefenmeester verklapte tijdens het wekelijkse perspraatje dat hij zijn basisopstelling ongewijzigd laat.

Van de Looi moet het nog altijd stellen zonder de geblesseerden Michael de Leeuw, Nick Bakker, Henk Bos, Stefano Magnasco, Hilal Ben Moussa en Tom Hiariej. Daar kwam deze week een nieuwe naam bij in de persoon van Arjen Hagenauw. De aanvaller maakte vorige week zijn debuut in de wedstrijdselectie en mocht in blessuretijd invallen. Hij stond op de vrijdagtraining langs de kant vanwege knieklachten.
Goed vast
“Over Stefano Magnasco kunnen we vertellen dat zijn operatie in Chili goed is verlopen,” zegt Van de Looi. “We weten nog niet precies wanneer hij terug kan keren naar Nederland, maar we hebben de foto’s gezien van zijn en het zat stevig vast. Wanneer Magnasco weer wedstrijdfit is, is moeilijk aan te geven. Net als ik al eens eerder over Nick Bakker heb gezegd, is alles wat hij dit jaar nog mee kan doen mooi meegenomen.”
“Bakker, Henk Bos en Michael de Leeuw hebben we deze week weer delen op het veld gehad. Tom Hiariej heeft de gehele week getraind, maar was er vandaag niet bij. Hij heeft wederom last van zijn lies en is niet inzetbaar. We hebben Yoëll van Nieff terug die vorige week was geschorst. Angelo Cijntje is de Beloftenspeler die de wedstrijdselectie compleet maakt.”
Twijfel
Aanvaller Richairo Zivkovic raakte woensdag op de training geblesseerd aan zijn linkerenkel, maar lijkt wel te kunnen starten tegen PSV. “Hij raakte woensdag geblesseerd en er was even twijfel. Donderdag is hij eerder uit de training gestapt en verder goed behandeld. Vandaag deed Zivkovic gewoon mee en dus lijkt alles richting PSV goed te komen.” 

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard