string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Elfde editie Fan Onderzoek in volle gang.

Vrijdag 24 januari 2020 om 15:08

Seizoen- en ClubCardhouders van FC Groningen hebben eerder deze maand per e-mail een uitnodiging ontvangen voor het jaarlijkse Fan Onderzoek van KNVB Expertise. Sinds 2009 wordt jaarlijks deze enquête onder voetbalfans gehouden in opdracht van alle clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Inmiddels hebben 1.400 FC-supporters het onderzoek ingevuld.

Clubs gebruiken de resultaten van het onderzoek om de voetbalbeleving voor de supporters verder te verbeteren. Jaarlijks doen er in Nederland zo'n 50.000 fans mee. Er wordt aan supporters van FC Groningen gevraagd om hun mening te geven diverse aspecten van de club. De vragen gaan bijvoorbeeld over hoe jij de wedstrijden beleeft en wat je vindt van het contact met FC Groningen. Door je mening te geven, help je ons om de voetbalbeleving voor de supporters nog verder te verbeteren. 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer acht minuten. Help de club en vul het onderzoek in. Invullen kan eenvoudig door op navolgende link te klikken: https://g2.blauw-survey.com/s3/KNVB-Fan-onderzoek-2019-20

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’