El Hankouri, Postema en Van Gessel in FCG TV

18 oktober 2019 / vandaag

Vandaag om 17.25 uur op FOX Sports deelt Mo El Hankouri in FC Groningen TV panna's uit. Daarnaast reageert Romano Postema op zijn uitverkiezing voor Oranje onder-18 en is er een vooruitblik op de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Mo El Hankouri voetbalde in zijn jeugd veel op pleintjes en dus bezoekt FCG TV met El Hankouri een Cruyff Court in Groningen waar hij zijn technische vaardigheden laat zien en vertelt over voetballen op straat, panna's uitdelen en de tegenstander van komende zondag, Sparta Rotterdam.

Sander van Gessel, de huidige assistent-trainer van FC Groningen, voetbalde tussen 2008 en 2010 bij Sparta Rotterdam. Van Gessel kijkt terug op die periode, die hem niet veel goeds bracht, en blikt vooruit op komende zondag als Sparta op bezoek komt in Groningen.

Woensdagmiddag hoorde Romano Postema dat hij met Oranje onder-18 komende maandag afreist naar Brazilië waar hij met Oranje mee gaat doen aan het WK onder-17. Postema vertelt in FCG TV hoe dat mooie nieuws binnen kwam. Daarnaast wordt zijn kennis over het WK onder-17 getest en heeft Mike te Wierik nog iets voor hem in petto...

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 0.30 uur herhaald op kanaal 2. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws